Tietoa meistä

Valolashes on irtoripsiin erikoistunut verkkokauppa, jonka kotipaikka on Kokkolassa. 

Valolashes syntyi rakkaudesta irtoripsiin. 

Olitpa sitten vasta ensikertalainen tai jo kokenut konkari irtoripsien käyttämisessä, Valolashes irtoripset sopivat juuri sulle!  Pehmeät irtoripsikuidut ja pehmeä ripsinauha tekevät irtoripsien kiinnittämisestä ja käyttämisestä vaivatonta ja helppoa.

Valolashes-irtoripset ovat kestävät ja uudelleenkäytettävät ja säilyttävät kauniin kaarevuutensa käytöstä toiseen! Valolashes-irtoripset ovat myös aina vegan & cruelty free.

Valolashesin ensimmäinen irtoripsimallisto Faux Mink Collection sisältää 7 erilaista ihanaa ripsimallia, jotka ovat kaikki erittäin pehmeistä synteettisistä kuiduista valmistettu. Tämä mallisto sisältää niin luonnollisia kuin näyttäviäkin ripsiä, arkeen ja juhlaan. 

Valolashesin arvojen keskiössä olet juuri SINÄ! Asiakas on meille aina se ykkönen ja haluammekin tehdä parhaamme, että juuri sulla olis mahdollisimman mukava ja helppo ostokokemus verkkokaupassa ja olisit enemmän kuin tyytyväinen tuotteisiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin askarruttaa niin autetaan mielellään. Myös palaute on tervetullutta :) Let's chat! Voit ottaa yhteyttä meidän somekanavissa tai sitten täällä

 

Ihania hetkiä Valolashes-irtoripsien parissa  <3 

- Suvi / Valolashes