Tietoa meistä

Valolashes on irtoripsiin erikoistunut verkkokauppa, jonka kotipaikka on Kokkolassa. 

Valolashes syntyi rakkaudesta irtoripsiin ja on luotu yhdeltä ripsiaddiktilta teille kaikille muille ripsiaddikteille, ripsien ystäville ja kaikille kauneuden rakastajille!

Idea omasta irtoripsibrändistä syntyi, kun halusin luoda irtoripset, jotka olisivat superpehmeät ja näyttävät! Irtoripset, jotka olisivat myös samalla kestävät ja uudelleenkäytettävät ja jotka pitäisivät kauniin kaarevuutensa käytöstä toiseen! Sellaiset laadukkaat luksusripset, jotka eivät maksaisi maltaita :)  Niin ja tietenkin vielä se tärkein - ripset, jotka olisivat vegan & cruelty free. Tästä ideasta syntyi VALOLASHES.

Tuloksena syntyi Valolashesin ensimmäinen irtoripsimallisto Faux Mink Collection. Faux Mink Collection sisältää 8 erilaista ihanaa ripsimallia, jotka kaikki ovat erittäin pehmeistä synteettisistä kuiduista valmistettu. Tämä mallisto sisältää niin luonnollisia kuin näyttäviäkin ripsiä, arkeen ja juhlaan. 

Valolashesin arvojen keskiössä olet juuri SINÄ! Asiakas on meille aina se ykkönen ja haluan tehdä parhaani, että juuri sulla olisi mahdollisimman mukava ja helppo ostokokemus verkkokaupassa ja olisit enemmän kuin tyytyväinen tuotteisiin. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos jokin askarruttaa niin autan mielelläni. Myös palaute on tervetullutta :) Let's chat! Voit ottaa yhteyttä meidän somekanavissa tai sitten täällä

 

- Suvi / Valolashes