Toimitusehdot

YLEISTÄ

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden tuotteiden ja postikulujen hintojen muutoksiin.

Toimitamme tuotteita Suomeen ja ulkomaille yksityishenkilöille (ei jälleenmyyntiin). Jos olet kiinnostunut tilaamaan jotakin tuotetta yritykselle, ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@valolashes.com

Tilauksen tehdessään asiakas hyväksyy voimassaolevat toimitusmaksut ja -ehdot, jotka on kerrottu tällä sivulla. Ehtojen hyväksyminen koskee mm. palautuksen maksullisuutta ja asiakkaan riittävien ja ajantasaisten toimitus- ja yhteystietojen antamisvelvoitetta.

 

TILAUKSEN TEKEMINEN JA MAKSAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupasta ja maksetaan tilauksen yhteydessä Paytrail-palvelussa. Maksu ostoksista ohjautuu Paytrail Oyj (2122839-7) tilille, ja Paytrail Oyj tilittää maksut edelleen verkkokaupalle. Palvelu kattaa yleisimmät suomalaiset pankit, luottokortit, osamaksu- ja laskuvaihtoehdot sekä mobiilimaksamisen. Tilaus kirjautuu meille tiedoksi siinä vaiheessa, kun maksu onnistuu joko verkkopankissa tai jonkin maksupalvelutarjoajan toimesta. Maksu saattaa viivästyä, jos selain ei palauta asiakasta maksun jälkeen takaisin kauppaan tai palautusprosessi keskeytetyään.

Huomaa, että valolashes.com ei ole millään tapaa vastuussa asiakkaan ja maksupalveluntarjoajan välisistä sopimuksista; osamaksu- ja laskutusasioissa sekä laskujen maksamiseen liittyvissä kysymyksissä asiakkaan tulee aina olla yhteydessä rahoituspalvelun tarjoajaan (esim. Walley (Collector bank), Jousto, Svea jne.) – ei valolashes.com -verkkokauppaan. Jokainen palveluntarjoaja päättää itsenäisesti esimerkiksi laskutusajankohdasta, laskutuslisistä, viivästyskoroista jne.

 

ASIAKAS ON VASTUUSSA ANTAMIENSA YHTEYSTIETOJEN OIKEELLISUUDESTA JA RIITTÄVYYDESTÄ

Asiakas on yksin vastuussa siitä, että hänen antamansa toimitustiedot (tilaajan ja vastaanottajan nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite) ovat täydelliset ja oikein kirjoitetut ja sähköpostiosoite toimiva. Em. vaatimukset tarkoittavat mm. sitä, että puhelinnumerosta ei saa puuttua numeroita, sitä ei ole tilaukseen kirjoitettu väärässä muodossa (esim. 358-), rappu- ja huoneistotietojen pitää täsmätä 100%, postinumero ei saa olla viereisen kaupungin, vastaanottajaksi ilmoitetun henkilön on asuttava virallisesti toimitusosoitteessa (tai postin kanssa pitää olla sopimus voimassaolevasta virallisesta rinnakkaisosoitteesta) jne. Myös sähköpostiosoitteen tulee olla täysin oikein kirjoitettu ja sähköpostilaatikossa pitää olla tilaa viestien vastaanottamista varten.

Mikäli puutteelliset tai virheelliset yhteystiedot estävät jo lähetysvaiheessa tilauksen toimituksen, yritämme ottaa sähköpostitse yhteyttä tilaajaan saadaksemme oikeat tiedot. Jos yhteydenotto ei onnistu tai henkilö ei toimita tarvittavia tietoja, puramme kaupan palauttamalla maksut hänen tililleen Paytrail-järjestelmän kautta.

 

TOIMITUS- JA KÄSITTELYKULUT

Lähetämme kaikki tilaukset varastoltamme Kokkolasta. Pyrimme lähettämään tilaukset viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimitusaikamme on noin 1-4 vuorokautta. Kun tilauksesi on pakattu ja lähdössä matkaan, saat tilauksesi seurantatiedot.

  • Postin pakettiautomaatti tai noutopiste 5,90 €
  • Matkahuollon pakettiautomaatti tai palvelupiste 6,10 €
  • DB Schenkerin pakettiautomaatti tai palvelupiste 4,95 €

 

VARASTOSTA LOPPUNEET TUOTTEET

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet kaupan valikoimasta tai kertomaan sivuillamme, jos jonkin tuotteen toimitusaika on poikkeuksellisesti pidempi. Mikäli asiakkaan jo tilaama ja maksama tuote on loppunut varastosta eikä täydennystä ole pian tulossa, otamme yhteyttä asiakkaaseen sähköpostitse. Varastosta loppuneille tuotteille on olemassa "ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla" -toiminto.

 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTTAMINEN

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tämän jälkeen emme ole velvollisia hyväksymään tuotteita takaisin. Asiakkaan tulee ottaa sähköpostitse yhteyttä info@valolashes.com palautusohjeet saadakseen. Huomaa, että emme lunasta palautuksia, joista ei ole kanssamme sovittu ja joita ei ole ohjeita noudattaen palautettu. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postitus- ja pakkauskulut. 

Palautusoikeus (14 päivää peruutusilmoituksen lähettämisestä) koskee ainoastaan täysin uudenveroisia, myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Jos sinetillisen tuotteen sinetti on rikottu, pakkaus on avattu tai tuotetta kokeiltu, palautusoikeutta ei myymiemme tuotteiden luonteesta (rinnastettavissa henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuihin hygieniatuotteisiin) johtuen ole.