Vaihto- ja palautusoikeus

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN JA PALAUTTAMINEN

 

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Tämän jälkeen emme ole velvollisia hyväksymään tuotteita takaisin. Asiakkaan tulee ottaa sähköpostitse yhteyttä info@valolashes.com palautusohjeet saadakseen. Huomaa, että emme lunasta palautuksia, joista ei ole kanssamme sovittu ja joita ei ole ohjeita noudattaen palautettu. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postitus- ja pakkauskulut. 

Palautusoikeus (14 päivää peruutusilmoituksen lähettämisestä) koskee ainoastaan täysin uudenveroisia, myyntikuntoisia, käyttämättömiä tuotteita. Jos sinetillisen tuotteen sinetti on rikottu, pakkaus on avattu tai tuotetta kokeiltu, palautusoikeutta ei myymiemme tuotteiden luonteesta (rinnastettavissa henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuihin hygieniatuotteisiin) johtuen ole.


TUOTTEEN VAIHTAMINEN

Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tilaamansa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen. Sinetillisen tuotteen tulee olla avaamaton. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postitus- ja pakkauskulut. Korvaavan tuotteen lähetyksestä ei tarvitse maksaa postikuluja. Vaihtamisesta on ehdottomasti sovittava kanssamme etukäteen. Tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta info@valolashes.com. Emme lunasta takaisin ilman sopimusta vaihtoon lähetettyjä tuotteita.


Palautusehdot

  • Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 14 päivää toimituksen jälkeen.
  • Sinun tulee kertoa miksi palautat tuotteen.
  • Tuote tulee palauttaa 14 päivän sisällä palautusilmoituksesta.
  • Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan.
  • Sinun täytyy maksaa palautuksesta aiheutuneet kulut (kuten postikulut.)
  • Sinun tulee toimittaa meille seurantakoodi.

 

Palautusprosessi:

Vaihe 1: Täytä palautuslomake

Ota yhteyttä asiakaspalveluun (info@valolashes.com). Lähetämme sinulle palautuslomakkeen.

Vaihe 2: Lähetä tilauksesi

Lähetä meille palauttamasi tuote/tuotteet sekä täytetty palautuslomake. Varmista, että toimitat meille paketin seurantakoodin. Sinä olet lähettäjänä vastuussa paketin seurantakoodin toimittamisesta, ja näin vältymme väärinkäsityksiltä tuotteen palautuksen saapumiseen liittyvissä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Vaihe 3: 
Maksamme hyvityksen sinulle samalla maksutavalla kuin maksoit tuotteen 

Olemme velvoitettuja hyvittämään palautettavan summan 14 päivän kuluessa siitä päivästä laskien, kun olemme vastaanottaneet tuotepalautuksen.